Rolo stolovi

Uz proizvodnju plastenika u ponudi imamo i aluminijske rolo stolove koji su isto naš proizvod. Stolovi mogu biti različitih širina ovisno o Vašim potrebama a najviše isporučujemo stolove širine 1.80 i 2.0 m te dužine 4 i 6 m. Stolovi mogu biti rolo i fiksni ovisno o namjeni te potopni sa ugrađenim kadicama za punjenje vodom ili sa ugrađenim pocinčanim mrežama dimenzija otvora 30 x 30 mm.

Kadice su od danskog proizvođača Stal & Plast, vrlo kvalitetne sa 10 godina garancije. Postolje stola je izrađeno od pocinčanih cijevi te ima mogućnost regulacije visine. Gornji okvir stola je izrađen od aluminijskih profila visine 105 mm a kao ispunu okvira koristimo alu kvadratne cijevi 30 x 30 mm. Uz isporučene stolove možemo Vam ponuditi i ugradnju dovoda i odvoda vode sa stolova, bilo sa ručnim ili automatskim upravljanjem.

Grijanje termogenima

U suradnji sa tvrtkom Munters možemo vam ponuditi toplo zračna grijanja termogenima snage od 102 do 157 kW.

Kao gorivo može se koristiti loživo ulje ili zemni plin.

Uređaji dolaze sa ugrađenim uljnim filterom, plamenikom, digitalnim termostatom te komplet dimnjakom iz inoxa.

Uređaji se prema potrebi ugrađuju na konstrukciju plastenika ili posebno izgrađena postolja.

Sustavi za zasjenjivanje

U mogućnosti smo u nove ili već postojeće objekte (plastenike, staklenike) ugraditi sustav za zasjenjivanje koji služe za zaštitu biljaka od direktnog sunca te za uštedu energije kod grijanja objekata. Sustav može biti vertikalni ili horizontalni, ovisno o Vašim potrebama. Platno sistema za zasjenjivanje prilagođava se Vašim potrebama tj. potrebama u uzgoju biljaka.

Automatizacija objekata

Kako bi se proizvodni proces odvijao jednostavnije i lakše pratili svi potrebni uvjeti za uzgoj biljaka u plastenicima nudimo Vam manje i više složene sustave za automatizaciju. Sustavi prate neke od osnovnih parametara kao što su vanjska i unutarnja temperatura, vanjske padaline, unutarnja vlaga, smjer i brzina vjetra te količina sunčeve svjetlosti.

Na temelju očitanih parametara sustav kontrolira bočna i krovna prozračivanja, upravlja grijanjem i navodnjavanjem, otvara i zatvara zavjese u objektu. Sustavom za automatizaciju može se upravljati ručno ili automatski. Isto tako postoji mogućnost upravljanja sustavom na daljinu preko aplikacija instaliranih na Vaš smarthphone ili računala povezanog na Internet.Galerija slika