Plastenici

Svi plastenici u standardnoj izvedbi imaju bočno ručno provjetravanje a prema zahtjevima klijenata ugrađujemo moto reduktore za automatsko otvaranje bočne ventilacije.

Isto tako po želji klijenata ugrađujemo krovna otvaranja koja se u pravilu otvaraju putem moto reduktora.

Staklenici

U suradnji sa našim partnerima iz Nizozemske možemo Vam ponuditi nove i rabljene konstrukcije staklenika u standardnim širinama od 6.40 i 8 m, tip VENLO. Rabljeni staklenici dolaze kompletno obnovljeni sa 60% novih elementima konstrukcije.

Do sad smo montirali više objekata namijenjenih proizvodnji te kao vrtne centre. Uz dobavu i montažu novi i rabljenih staklenika bavimo se i rekonstrukcijom postojećih staklenika:

  • zamjena stakala,
  • ugradnja opreme,
  • zamjena stakala polikarbonatom kao novim pokrovom

Skladišta

Konstrukcija skladišta izrađena je iz vruće pocinčanih cijevi promjera fi 60 mm ili fi 76 dok je rešetka lukova napravljena iz pocinčanih cijevi fi 32.

Stupovi kao i rešetka lukova izvode se u jednostrukoj ili dvostrukoj izvedbi ovisno o visini i širini skladišta. Konstrukcije su vrlo čvrste i zadovoljavaju sve potrebne standarde. Proizvodimo ih u standardnim širinama od 10, 11 i 12 m, dužina proizvoljna. Korak između stupova je 2.0 ili 1.50 m. Bočna visina skladišta je standardno od 3.00 - 4.50 m. Radna visina unutar skladišta je od 4.00 - 5.50 m.

Supstrati

U suradnji sa našim partnerom tvrtkom ASB Greenworld u mogućnosti smo Vam ponuditi kvalitetne uzgojne supstrate namijenjene uzgoju rasada povrća,uzgoju svih vrsta cvijeća te uzgoju povrća direktno iz supstrata.